الماسة مستشار
عدد الرسائل : 510 تاريخ التسجيل : 27/02/2008
| موضوع: البيتزا الايطالى (باللحمة المفرومة) الخميس يونيو 05, 2008 10:11 am | |
| المقادير
مقدار العجينة دقيق ماء دافى- ملعقة كبيرة خميرة فورية- ربع ملعقة سكر+نصف ملعقة ملح- مقدار الحشو:حوالى كوب لحمة مفرومة.بصلةصغيرة3-فصوص ثوم -ربع ملعقة قرفة - مقدار الصوص:3فص ثوم.ملعقة صلصة كبيرة - وفوق الحشو زيتون و جبنة مودزاريلا فى النهاية.
الطريقة:-
تعجن مقادير العجينة وتترك حتى تخمر حوالى نصف ساعة يتم عمل الصوص وهو يشوح الثوم فى ملعقة زيت على النار حتي يحمر ثم نضع علية الصلصة ونتركة يتسبك قليلا ثم نعداللحمة المفرومة كتالى: فىوعاء على النار نضع البصل المفروم+الثوم+اللحمة المفرومة+ا لقرفة حتى يتشرب الماء. تفرد العجينة وتخرم بالشوكة ونضع عليها الصوص واللحمة وتدخل الفرن. | |
|
عمرو عبدالهادي عضو مبدع
عدد الرسائل : 762 العمر : 48 تاريخ التسجيل : 26/04/2008
| موضوع: رد: البيتزا الايطالى (باللحمة المفرومة) الخميس يونيو 05, 2008 1:36 pm | |
| انا بحب البيتزا قوى يا ماسه بس طبعااااا جاهزه انا مبعرفش اعمل كوبايه شاى ههههههههههه تسلمى و انا جوعت يا ماسه عمرو | |
|